8 Haziran 2015 Pazartesi

Witcher 3 Superior Cat Zırhı


Superior Cat School Gear


Sete ait silahlar seviye 25, zırhlar ise seviye 26 içindir. Diyagramlar Velen bölgesinde bulunuyor. Ancak diyagramı koruyan yaratıklar (seviye 18-27 ) bulunmakta. Bu seti üretebilmek için Enhanced Cat Seti gerekmekte. Enhanced için ise Cat Seti gerekmekte. Bu setleri önceki yazılarımdan bulabilirsiniz. 

Özellikleri



Superior Feline Steel Sword

Novigrad bölgesinde küçük bir mağarada diyagramı bulabilirsiniz. Diyagramın içinde olduğu sandığı Seviye 19 Golem korumakta. Ayrıca başka sandıklarda bulunmakta.



Superior Feline Silver Sword

Bu diyagram da bir mağrada bulunmaktadır. Mağaranın dışında ve içinde seviye 19 Nekker grupları bulunmakta onları öldürerek ilerleyin. Mağara girin ve sağdan devam edin. Yukarıya tırmanın ve kayalraı Aard ile yıkın. Diyagramın içinde bulunduğu sandığa ulaşacaksınız. 



Superior Feline Armor, Gauntlets, Trousers ve Boots

Diyagramın bulunduğu sandık haritada işaretli bölgede yıkıntıların içinde bulunmaktadır. Sandığı seviye 27 Earth Elemental korumakta. Güçlü alan etkili saldırıları ve sersemletme özelliği bulunuyor. Bu nedenle yaratığı uzağa çekip sandıktan diyagramları alıp kaçabilirsiniz. 



Tüm diyagramları tamamladınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder