30 Mayıs 2015 Cumartesi

Enhanced Cat School Gear

Enhanced Cat School Gear 


Cat School Gear setinin gelişmiş halidir. Sete ait kılıçları kullanmak için minimum seviye 19, zırh için ise 20 dir. 6 diyagramdan oluşur. Ve bu diyagramların yakınında düşman bulunmadığı için toplaması kolaydır. 




Enhanced Feline Silver Sword 

İlk diyagram Oxenfurd Gate in güneyindeki bir evde bulunuyor.  Tahta merdivenleri kullanarak ilk kata ulaşın. Diyagramı üst kattaki sandıkta bulacaksınız. 




Enhanced Feline Steel Sword

Kılıca ait diyagram mağarada bulunmakta. Mağraya ulaşınca içeri girin ve  solunuza dikkat edin. İlk basamaklarda sandık bulunuyor. Sandığın içinde diyagramı bulabilirsiniz. 



Enhanced Feline Boots

Bu diyagram da mağarada bulunuyor. Bu kez sağ tarafınıza dikkat ederek ilerleyin ve sete ait diyagramı sandıktan alın. 



Enhanced Feline Gauntlets 

Diyagram Oxenfurt un batısındaki küçük bir mağarada bulunur. Bölge haritada verilmiştir. Sandıktan diyagramı alın ve bir sonraki diyagrama doğru ilerleyin.



Enhanced Feline Trousers

İşaretli bölgeye gidin. Binaya girin ve bodruma doğru ilerleyin. En alt kata inin. Duvarda bulunan tuğla çıkıntısı ile etkileşime geçin. Açılan kapının ardındaki sandıkta diyagramı bulacaksınız.




Enhanced Feline Armor 

Bölgeye gidin. Aeramas Abandoned Manor noktasını bulun. Kırmızı tuğlalu yıkık binaya tırmanın. Kitaplığın yanındaki sandıkta diyagram bulunmakta. 



Böylece tüm seti tamamladınız. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder