25 Mayıs 2015 Pazartesi

Witcher 3 Cat School Gear


Witcher 3 Feline Cat School Gear

Oyunda craft yolu ile elde edilebilen 3 setten biridir. Diğerleri Griffin ve Bear setleridir. 
(Cat - Hafif Zırh, Griffin - Normal Zırh, Bear- Ağır Zırh)

Cat School Gear seti Feline olarak adlandırılır. Bu seti elde edebilmemiz için 7 diyagram bulmalıyız. Diyagramlar sayesinde efsanevi witcher Kiyan ın ekipmanlarına sahip oluyoruz. Bu rehberde diyagramları bulabileceğiniz bölgeleri anlatacağım. 




Önemli Not: 4 diyagramın bulunduğu mağaraya girebilmek için " The Eye of Nehaleni "  adlı eşya gerekmekte. Bu eşya ana görevlerden olan "Wandering in the Dark" ve takip eden "Hunting a Witch" görevi sonunda Keira Metz tarafından bize veriliyor.




Feline Silver Sword

Bu silahın diyagramı Est Tayiar harabelerinde bulunuyor. Harabelerin bulunduğu yer resimde işaretlenmiştir. Bölgeye ulaşınca yerdeki boşluktan aşağıya atlayın. Çatlak duvarları Aard ile kırarak gizli odaya ulaşın. Cesetteki eşyaları toplayın. Professor Sigismund Gloger 'ın notlarını okuyarak bir sonraki Feline diyagramının yerini öğrenebilirsiniz.


Feline Steel Sword

Kılıca ait olan diyagram Drahim kalesinde bulunuyor. Kaleye ulaşınca bodruma inin. Orada bulunan  sandıkta diyagramı ve sonraki bölgeye ait bilgi bulacaksınız. 



Feline Crossbow 

Resimde işaretlenmiş bölgeye gidiniz.  Gemi enkazı göreceksiniz. Geminin içine girip ve sandıktan diyagramı alınız. Sandık merdivenlerin yanında bulunmakta.


Feline Armor, Trousers, Boots ve Gauntlets 

Haritada işaretli bölgeye gidiniz. Mağaraya girdikten sonra sol tarafa ilerleyip tünele girip ilerleyiniz. Tünelin sonunda küçük bir oda bulunmakta. Odadaki heykelle etkileşime girerek yeraltı girişini açınız. Açılan girişten atlayın. Bir ceset bulacaksınız. Cesetten anahtarı alınız. Geriye dönünüz. Tekrar soldan devam ediniz ve Laboratory kapısına ulaşın. Anahtar ile kapıyı açıp düşmanımızla karşılaşıyoruz. Düşmanımız zırhın sahibi Mad Kiyan. Seviye 17 ve saldırılarımızı savuşturuyor. Bu nedenle Aard kullanın. Onu öldürerek diyagramlara ve Moonblade sahip olacaksınız. 




Not: Seti üretmek için gereken malzemeler sizde yoksa elinizdeki diğer malzemeleri veya silahları, zırhları dismantle ederek elde edebilirsiniz. Ya da satıcılardan alacaksınız. 















9 yorum:

  1. eyvallah oldukça yararlı :D

    YanıtlaSil
  2. Kurt okulu tehçizatı neden yok?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kurt oklu bildiğim kadarıyla yılın oyunu versiyonu ile geliyor

      Sil
    2. ben de bende neden var diyorum.

      Sil
  3. BU EŞYALARI TERFİ ETTİRİLİYOR SANIRSAM NASIL YAPICAZ BİLGİN VAR MI

    YanıtlaSil
  4. esyalara terfi olayı ile bilgi paylasıcak arkadaslar aranıyor bulamadım bir yerden set bonusunu engelliyor terfi yapamadım diye

    YanıtlaSil
  5. 4. kademeye terfi etmeme rağmen pasifleri devreye girmedi sebebi hakkında bi fikriniz var mı ? 5. kademe için ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o bonuslar sadece 5. seviyede açılıyor. mesela 3 tane üstat işi kedigil eşyanız varsa 1. bonus açılıyor. 6 tane eşyanız varsa 2. bonus ta açılıyor. diye tahmin ediyorum daha 40 level olmadım kesin bilgi değil

      Sil
  6. Bu görevi nerden alıyoz yaw

    YanıtlaSil