28 Mayıs 2015 Perşembe

Enhanced Bear School Gear

Enhanced Bear School Gear


Bear School Gear ın ilk geliştirme aşamasıdır. Superior ve mastercraft olarak devam eder. 6 diyagramdan oluşur. Bu yazıda bu diyagramları nerede bulabileceğinizi anlatacağım. 



Enhanced Bear Gear yüksek miktarda zırh ve stamina yenilenmesi sağlar. Sete ait kılıçlar için seviye 21, zırh vs için seviye 22 olmanız gerekiyor.




Enhanced Ursine Armor

Diyagram Grotto bölgesindeki bir mağarada  bulunmaktadır. Mağaranın girişi deniz yoluyla sağlanmakta. Bir tekne bulmanızı öneririm. Mağaraya girin, bir kaç haydut öldürün ve sol köşedeki sandıkta diyagramı bulabilirsiniz. 




Enhanced Ursine Boots

Haritada işaretli bölgede bir mağara göreceksiniz. Mağarada ilerleyin. Kamp ateşinin başında 3 adet Troll beklemekte. Onları öldürün  ve kamp ateşinin yanındaki sandıkta diyagramı bulacaksınız. 




Enhanced Ursine Trousers

Diyagramın bulunduğu mağara haritada işaretlenmiştir. Mağaranın girişini kapatan buz parçasını Aard ile kırın ve içerideki sandıktan diyagramı alın. 




Enhanced Ursine Gauntlets

Bölgeye kesinlikle gündüz gidiniz. Gece giderseniz hayaletlerle savaşmak zorunda kalacaksınız.  Merdivenlerden çıkın ve diyagramı alın. 



Enhanced Ursine Steel Sword 

Öncelikle bu bölgede meditasyon yapmayın. Düşmanlarınız tekrar spawn olurlar. Bölgeye gidiniz. Seviye 12-14 korsanlarla karşılaşacaksınız. Onları öldürdükten sonra yolu takip edin. Kapıya doğru ilerleyin ve sağ taraftan yukarı çıkın. Moloz yığınının yanındaki sandıkta diyagramı bulacaksınız.




Enhanced Ursine Silver Sword

Son diyagram için bölgeye gidiniz. Seviye 21 Alghoul ları kesin ve ilerleyin. Tünele girin sandığa ulaşana kadar ilerleyin. Sandıkta diyagramı bulacaksınız. Böylece tüm seti tamamladınız. 



Seti craftlamak için journeyman armorer veya blacksmith bulmalısınız.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder