26 Mayıs 2015 Salı

Bear School Gear

 

Bear School Gear


Ağır zırhlı Witcher setidir. Karakterinizi tank olarak geliştirmek için kullanabilirsiniz.  Set, yüksek miktarda zırh vermesinin yanı sıra stamina yenilenmesini de artırır. Seti tamamlamak için önerilen seviye 20 dir ve diyagramlar Skellige de bulunur. Bu yazımda diyagramları nerede bulabileceğinizi anlatacağım.





Ursine Armor, Boots, Trousers ve Gauntlets

Haritada işaretli bölgeye gidiniz. Bölgeye Yngvar's Fang tan yolu takip ederek gitmenizi öneririm.



Yol sizi kaleye götürecek. Girdikten sonra sola dönün ve merdivenlerden aşağıya inin. Düşmanınızı öldürdükten sonra odanın uzak köşesindeki kolu çekin. Zeminde açılan boşluktan içeri atlayın. İki adet seviye 20 hayalet ile karşılaşacaksınız. İster savaşın ister koşarak merdivenleri geçin. Kendinizi taht odasında bulacaksınız. Tahtın yanındaki sandıkta diyagramla bulunuyor. Onları alıp kolu çekin ve açılan kapıdan çıkın.


Ursine Crossbow

Haritada işaretli bölgeye gidiniz. Sahilden ilerleyin. Mağaraya girin.  Seviye 15 drownerları kesin.


Sağ taraftan kayalara tırmanın ve karşıya atlatın. Diyagramı cesette bulabilirsiniz.

Ursine Steel Sword

Haritada işaretli bölgeye gidiniz.


Orada seviye 13 Sirenlerin bulunduğu canavar yuvası bulacaksınız. Savaşmak zorunda değilsiniz. Yanmış hana ilerleyin ve Aard kullanın. Bodruma inen bir yol açılacak. Diyagram sandıkta bulunuyor ama öncelikle seviye 20 hayaletleri yenmeniz lazım.

Ursine Silver Sword

Bu diyagramı Etnir kalesinin kalıntılarında bulabilirsiniz. Diyagram cesette bulunuyor.


Bölgeyi 2 adet seviye 15 gargoyle ve Ice Elemental korumakta. Gizlice gidip diyagramı almayı deneyebilirsiniz. Ya da savaştıktan sonra alacaksınız.  Böylece tüm diyagramları topladınız.


Not: Kılıçlar seviye 15 , zırh seviye 17 ve crossbow seviye 29 üzeridir.



4 yorum:

  1. Kardeşim işime yaradı çok teşekkür ederim 1.resimde Uprade yazıyor 1-2-3 diye ben zırhı yaptım 1.Şekildeki gibi oldu ben bunu nasıl yükselte bilirim acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Kardeşim işime yaradı çok teşekkür ederim 1.resimde Uprade yazıyor 1-2-3 diye ben zırhı yaptım 1.Şekildeki gibi oldu ben bunu nasıl yükselte bilirim acaba ?

    YanıtlaSil
  3. abi büyük usta seviyesi nedir nasıl oluyor

    YanıtlaSil