25 Mayıs 2015 Pazartesi

Witcher 3 - Griffin School Gear

Griffin School Gear

Bu görevi açmak ve seti tamamlamak için öncelikle diyagramlardan birini bulmalısınız. 
Ardından görevi takip ederek diğer parçaları bulabilirsiniz. 



Set resimde görüldüğü gibi 6 parçadan oluşmaktadır. İlk olarak Griffin Steel Sword bularak başlıyoruz.


Video benim kanalımdan alınmıştır.



Griffin Steel Sword

Kılıca ait diyagram Hindhold un yakınlarındaki canavar yuvasında bulunuyor. Haritada işaretli bölgeye gidin. Seviye 7 Harpy ile karşılaşacaksınız. Onu kestikten sonra yerdeki cesette ve sandıkta kitap ve diyagram bulacaksınız. Kitabı okursanız görev başlar. Geriye kalan 5 diyagram haritada işaretlenir. 



Griffin Silver Sword

Bölge Velen in batısında bulunur. Bölgeye gittiğinizde kaleye ulaşmak için gereken köprünün kapalı olduğunu göreceksiniz. Siz sağ taraftan aşağıya inin. Orada Places of Power bulunuyor. Onu aktif edip, denize dalın kalenin altına yüzün. Kalenin girişi denizin altında. Bu sırada size saldıran canavarları crossbow ile öldürebilirsiniz. Kalaye ulaşınca merdivenlerden yukarı çıkın (kapının yanındaki merdiven) sandıkta diyagramı bulabilirsiniz.

Bu sırada seviye 14 Wyvern i yenmeniz gerekiyor. Quen kullanmanızı öneririm.




Griffin Armor, Trousers, Boots ve Gauntlets

Geriye kalan dört diyagram Dragonslayer's Grotto bölgesinde bulunmakta. Daha önce gitmişseniz fast travel ile gidebilirsiniz. Bölgeye ulaşınca seviye 7 hayaletleri keserek ilerleyin. Son odada seviye 11 Ekimmara ile karşılaşacaksınız. Ateş kullanarak daha çabuk öldürebilirsiniz. Odadaki lahitin yanında sandıkta geriye kalan diyagramları bulacaksınız. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder