25 Mayıs 2015 Pazartesi

The Witcher 3 Signs


The Witcher 3 Signs


Oyunda 5 farklı Sign(İşaret) bulunmaktadır. Her birinin ayrı yetenek ağacı bulunur. Büyücü veya büyücü-savaşçı bir karakter oluşturmak isterseniz bu yeteneklere puan verebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey işaretler de stamina harcar.Yani stamina barınıza dikkat etmelisiniz. 



Aard Sign

Düşmanlarınızı sıkıştırılmış hava ile geriye püskürtür. Sersemletme, geri püskürtme etkileri vardır. Bu sırada saldırabilirsiniz ya da rahat bir nefes alıp canınızı doldurabilirsiniz. Ayrıca kapı, zayıf duvarlar, vb kırarak açmanızı sağlar.



Igni Sign

Ateş işareti. Belirli bir menzilde alan hasarlı olarak düşmanlarınızı yakmanızı sağlar. Eğer ateşe karşı dirençleri yoksa yanma efekti belirli bir süre devam eder. Bazı bölgelerde gaz sızıntısı olabilir. Gazı Igni ile tutuşturarak patlatıp düşmanlarınıza hasar verebilirsiniz.


Axii Sign

Axii zihin çelme işaretidir. Düşmanlarınızı belirli bir süre dostunuz yapar ve sizinle birlikte savaşmalarını sağlar. Diyaloglar sırasında da kullanabilirsiniz. Ayrıca atlar üzerinde kullanarak onları kısa bir süre sürebilmenizi sağlar. Savaş sırasında kendi atınıza Axii uygularsanız korku seviyesi azalır.

Quen Sign

Koruma işaretidir. Üzerinizde koruma kalkanı oluşmasını sağlar. Yeteneği geliştirirseniz kalkanın gücü artar, hasar yansıtma özelliği açılır. Düşmanı geri püskürtür. Böylece size vuruş şansı sağlar.
Yrden Sign

Yrden tuzak işaretidir. Belirli bir alana tuzak kurmanızı sağlar. Bu tuzak düşmanlarınızı yavaşlatır ve hasara açık hale getirir. Özellikle hayaletlere hasar verebilmek için zorunlu sayılabilir. 


4 yorum:

  1. Türkçe rehber eksikliği var, güzel iş yapıyorsun sakın bırakma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizden duymak çok mutlu etti beni. Forumda, steamde her yerde takip ediyorum paylaşımlarını.

      Sil
  2. Nasıl kazanabiliriz arttırmak için puanları?

    YanıtlaSil
  3. bunları hangi tuş ile kullanıyoruz oyun içinde savaşırken

    YanıtlaSil